CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

27 d’abril del 2018

L'EOI Tarragona compleix 5 anys a la Chartreusse i segueix reclamant la 3a planta per a sala d'actes i biblioteca oberta al veïnat


L'Escola Oficial d'Idiomes de Tarragona està d'aniversari. El centre compleix enguany 30 anys dels quals ja en suma cinc a l'actual edifici de l'antiga Chartreusse a la Plaça dels Infants.

L'EOI arribava al Barri del Port al 2013 amb regust agredolç donat que després d'aconseguir per fi el trasllat a l'emplaçament actual, ho feia amb una mala notícia. I es que la Generalitat, propietària de l'edifici, decidia destinar la 3a planta a l'Agencia Tributària i no a la sala d'actes i biblioteca obertes al veïnat i ciutadania que el centre tenia previst. 

Ara, cin anys després, l'EOI segueix esperant poder gaudir d'aquesta planta per poder oferir els serveis pendents del que totes les EOI disposen, i poder-ho fer en condicions òptimes i al mateix centre. El moment polític actual no permet desencallar aquesta situació i esperen que un cop resolta la situació puguin tornar a reclamar-ho i reivindicar-ho.