CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

11 de gener del 2020

Starraco Wars aterra al Barri del Port els dies 8 i 9 de febrer

El Palau de Congressos, al Barri del Port, acull els dies 8 i 9 de febrer d'aquest 2020 'Starraco Wars 'Unlimited', la tercera edició ampliada i millorada de la convenció Starraco Wars. 

Dos dies dedicats a la ciència ficció i la fantasia al Palau Firal i de Congressos de Tarragona. Un esdeveniment que va néixer de la passió per La Guerra de les Galàxies i tot l’univers creat per George Lucas. En aquesta ocasió ens obren les portes a nous universos oferint espais dedicats a Regreso al Futuro, V, Cazafantasmas, StarTrek, Alien, Stargate, Masters del Universo i moltíssim més, sense oblidar-nos de l'essència, Star Wars.

La present edició amplia temàtiques i espais. La convenció omplirà de continguts prop de 13.000 m2 repartits entre les 4 plantes del Palau de Congressos i, com a novetat, també el pavelló del recinte firal. La convenció obrirà les portes de 10 a 20 h de forma ininterrompuda.

L’objectiu dels organitzadors és posicionar a la ciutat de Tarragona al mapa de l’univers friki del país. Una cita obligada pels amants de la ciència ficció i la fantasia.

D'altra banda, Starraco Wars Unlimited manté el rerefons solidari de l’esdeveniment, amb espais per associacions i organitzacions sense ànim de lucre.

En les dues darreres edicions (2017 i 2018) l’assistència de públic va superar les 10.000 persones, vingudes de Tarragona i diferents ciutats de l’estat.

Continguts


-Photocalls interactius amb personatges i escenaris de les diferents sagues.
-Vehicles: DeLorean (regreso al futuro), Ecto-1 (cazafantasmas), Batmobile (Batman), i altres.
-Exposicions de props, objectes de col·leccionisme, vestuari i artistes gràfics.
-Xerrades, conferències i presentacions de llibres. Amb la participació de reconeguts actors de doblatge, escriptors i conferenciants.
-Concursos (torneig oficial X-Wing, concurs de cosplay patrocinat per FEROCA, etc.)
-Tallers (acadèmia Padawan, Ludosport, Tarraconins, etc.)
-Jocs de taula i estratègia (adults i infantils)
-Zona retrogaming.
-Zona artistes gràfics, prop makers i tatoo.
- Zona gastronòmica i botigues.
-I altres activitats i sorpreses.

Starraco Wars Unlimited està organitzat per Tangerin Works, Palau Firal i de Congressos de Tarragona i l’associació R2-T4.

Preu i venda de les entrades

-Entrada 1 dia: Adults 8 €, infantil 5 € (de 8 a 16 anys).
-Passis de 2 dies: adults 14 €, infantil 8 € (de 8 a 16 anys).
-Entrada gratuïta per als menors de 8 anys i per les sòcies i socis del Club Tarraconins.

Les entrades anticipades estan a la venda a través de la plataforma d’internet Atrapalo.com.