CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

18 de gener del 2020

Detingut després de robar a un establiment del Barri del Port i extreure la caixa registradora

Imatge d'arxiu d'una detenció al barri. Foto: Blog Barri del Port

El Barri del Port ha patit aquesta setmana un nou robatori a un establiment del carrer Apodaca.

Un home de 27 anys, amb domicili desconegut, ha estat detingut per la Guàrdia Urbana, com a presumpte autor, indica el Diari Més.

Al voltant de les 23.45 hores del passat dijous nit, la Guàrdia Urbana va rebre un avís indicant que s'havia produït un robatori a un local del carrer Apodaca que presentava vidres trencats i del que l'home hauria marxat corrents després de sostreure de l’interior la caixa registradora. Segons indiquen testimonis al Blog del Barri del Port, es tractaria del bazar xinès de la cantonada entre els carrers Apodaca i Barcelona.

A partir de la descripció de diversos testimonis, els agents van iniciar una recerca a la zona fins localitzar un perfil que hi conincidia en un local del carrer Rebolledo i amb sang als braços. No obstant no es va trobar la caixa registradora que hauria sostret.

Cal recordar que ja al carrer Apodaca la fruiteria de Can Domenech va partir recentment un robatori (veure) com també la Botiga del Port i Frankfurt el Puerto (veure) i un intent a Bar Smith (veure). Pel que fa a la nova detenció per caixa registradora recorda a una produïda al carrer Lleó (veure).