CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

3 de gener del 2020

La Cavalcada de Reis 2020 de Tarragona des del Barri del Port aquest diumenge


El Barri del Port tornarà a ser enguany el punt de partida de la Cavalcada de Reis de Tarragona 2020 aquest diumenge 5 de gener.

Els Reis Mags d’Orient arribaran per mar, en vaixell, al barri veí del Serrallo a les 18.15h on faran els primers parlaments i salutacions. A les 19h la comitiva reial amb tots els carruatges de la cavalcada sortiran des del carrer Reial i seguint pel carrer Apodaca del Barri del Port direcció de la Rambla i posteriorment l'Ajuntament amb arribada a les 20.30 h on l’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, els hi lliurarà les claus de la ciutat. 

La Cavalcada està formada per disset carrosses i compta amb la participació de 280 persones, a les quals cal afegir 200 persones més entre voluntaris, Brigada Municipal, Guàrdia Urbana, Protecció Civil, Neteja i seguretat, entre d’altres. Durant el recorregut, es repartiran 2.500 quilos de caramels sense gluten. L’acte clourà amb una projecció d’imatges a la façana de l’Ajuntament, acompanyada de música.

Des del Blog del Barri del Port i fomentant la campanya 'Jo compro al Barri del Port' s'ha oferit als establiments del barri model de carta als reis per oferir als clients. Alguns d'ells com Forn Sant Miquel, Buena Onda Perruquers o Scena Bar hi han dispensat.

Entrega de regals al Barri del Port el dia 6 de gener

El 6 de gener, dia de Reis, el Barri del Port tornarà a comptar amb la presència dels mags d'Orient qui estaran presents a la Plaça dels Carros a les 12h i posteriorment a les 12.30h visitaran l'Associació Folklòrica Andalusa on faran entrega de regals als infants d'aquelles famílies que prèviament ho hagin sol·licitat (Telef. 666 967 637 / 977 225 015 i entrega previa dels regals els dies 3, 4 i 5 de 20h a 22h a la seu de l'entitat al c.Sant Josep 11-13). L'associació també ofreix dinar de reis a les 14h.