CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

20 de juny del 2020

El 29 de juny arranca el Campus Summer Beach de l'Escola de Ball Nou Ritme


Del 29 de juny al 31 de juliol i/o del 31 d'agost al 9 de setembre, arriba un any més el Campus Summer Beach que organitza l'Escola de Ball Nou Ritme, del Barri del Port.

El casal estiuenc infantil ofereix dues modalitats, de 9h a 13h o de 9h a 17h i comptarà amb 3 hectàrees de terreny a Els Pallaresos on poder gaudir de l'aire lliure, el camp i la natura en estat pur i en diversos espais preparats per a l'ocasió:

-Casa pairal: El infants gaudiran de l'hort on coneixeran, conrearan i colliran d'una manera divertida i en un entorn tradicional com són les masies catalanes els diversos tomàquets, pebrots, melons, síndries, enciams...

-Piscina: On segur passaran els moments més divertits i refrescants del dia!

-Zona gespa i tumbones per al descans, jocs aquàtics i activitats dins l'aigua!

-Estany de peixos amb una gran varietat d'espècies per donar-los de menjar i conèixer el seu hàbitat d'una manera lúdica i creativa.

-Àrea de picknik amb zona d'esmorzar i descans on podran agafar forces al costat de la pista dels cavalls.

-Quadres/padox; on cuidar dels cavalls, conèixer la seva manera de viure i necessitats i inclusivament recrear el seu hàbitat natural!

-Aula/taller on desenvolupar tota l'activitat i creativitat amb tallers manuals, classes de dansa, jocs i molt més!

-Galliner on trobaran més de 6 espècies diferents de gallines; sedoses (del Japó) guineanes, Blue, susexh, pota blava... Recolliran els ous i cuidaran els pollets controlant i fent seguiment del seu creixement!

-Cabanyes amb grans moments de diversió creant diferents poblats i festes temàtiques al llarg de la setmana (festa índia & cowboy).

Un campus segur

A més des de Nou Ritme s'han establert tot un seguit de mesures de seguretat acord amb l'emergència sanitària per gaudir d'un campus divertit i segur, sense preocupacions. 

Encara hi ha places disponibles i es pot contactar per conèixer més detalls o fer reserva/inscripció al 628010171 o al correu nouritme@hotmail.com‎