CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

13 de juny del 2020

L'EMT estrena els horaris d'estiu mantenint fora de servei les L21 i L23 del Barri del Port


Aquest dilluns 15 de juny l'EMT de Tarragona estrena els nous horaris d'estiu dels autobusos municipals deixant i mantenint fora de servei les L21 i L23 del Barri del Port que des del confinament no donen cobertura al veïnat.

L'AVV del Port durant les primeres fases de desconfinament va reclamar les necessitats dels veïns i veïnes, entre d'altres per poder anar a l'hospital Joan XXIII, obtenint com a resposta l'habilitació de forma excepcional d'una parada al centre hospitalari amb la L41. No obstant, l'entitat veïnal ha tornat a mostrar la seva preocupació i queixes veïnals tant al consistori com a l'EMT, per ara sense resposta, donat que a mesura que avancen les fases de desescalada no es reactiven aquestes línies amb que el veïnat pot desplaçar-se al centre i la Part Alta, especialment pensant en la gent gran. De fet als nous horaris ja figura que per aquest estiu les dues línies no donaran servei.

D'altra banda l'entitat veïnal exigeix que la L23 es recuperi amb un bus de mida normal i no amb el minibús habitual per aquesta línia, donat que actualment no garantiria les distàncies mínimes de seguretat. En aquest sentit l'EMT estrena també nova flota d'autobusos i per tant el barri reclama la mateixa cobertura, servei i condicions que per a la resta de ciutat.