CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

11 de juny del 2020

Sala Zero i Premium Club reobren portes aquest cap de setmana al Barri del Port


Amb la fase 3 de desconfinament arriba el torn de les discoteques que després de mesos tancades poden tornar a l'activitat amb limitacions d'aforament i estrictes mesures de seguretat per la pandèmia de la covid-19.

En aquest sentit Premium Club reobre portes al carrer Rebolledo,11 del Barri del Port aquest divendres a les 23h de la nit amb aforament limitat i reserva prèvia, per acollir l'esdeveniment 'Welcome trifásicos', que continuarà dissabte nit, per a tots aquells que hagin demanat accés posant-se en contacte a @premiumtgn o al whatsapp/trucada al 687 44 51 49. A més la sala indica que per a personal sanitari o persones que hagin complert anys durant el confinament i ho acreditin rebran una consumició addicional o xarrups per a tot el grup.

Per altra banda, i després d'una campanya d'apadrinament per poder tirar endavant, reobre també aquest cap de setmana la Sala Zero al carrer Nou de Sant Magí,12 del Barri del Port on ja s'han programat i reprogramat nous concerts i actuacions per al mes d'octubre, el primer d'ells el tribut a David Bowie el 02/10.