CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

21 de juny del 2020

La covid-19 deixa sense revetlla de Sant Joan 2020 el Barri del Port i amb venda fluixa i desigual de coques i petards

Montserrat Moragas, propietària de Botiga del Port. Foto: cedida

L'emergència sanitària per la pandèmia del covid-19 deixa enguany el Barri del Port sense la tradicional revetlla de Sant Joan 2020 que s'ha vingut celebrant als darrers anys la nit del 23 de juny a la Plaça dels Carros, tal com us havíem avançat (veure). Per altra banda l'Ajuntament prohibirà l'accés a la platja del Miracle, i la resta, per evitar celebracions i aglomeracions.

Pel que fa a la venda de petards i coques, enguany s'està produint una venda fluixa i desigual segons expliquen els comerciants del barri. Al carrer sant miquel,6, el Forn-Pastisseria Sant Miquel, amb 30 anys de trajectòria, assenyala una venda normal, confiats en els darrers dies. Enguany a més de la coca farcida de crema com l'estrella de les coques, i altres varietats com les de fruita o cabell d'àngel, ofereixen també de recapte, espinacs i verdures, totes elles de manera artesanal. 

D'altra banda a la plaça dels carros ,11, la Botiga del Port és un establiment històric del Barri del Port especialitzat en venda de productes pirotècnics tot l'any. Montserrat Moragas és la seva propietària i explica d'una banda com han hagut d'adaptar l'establiment a la situació actual, la varietat de productes i que enguany tot i una venda fluixa confien en els darrers dies i que el producte estrella són els packs varietats, segons edat.