CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

1 de juny del 2020

El Col·legi El Carme reobre portes al Barri del Port aquest dilluns per oferir assitència voluntària


Arribant al final del que hauria ser el curs escolar que acabaria el proper 19 de juny, el Col·legi El Carme del Barri del Port reobre portes aquest dilluns 1 de juny, en la fase 2 de desescalada per l'emergència sanitària del covid-19 pel qual ha estat tancat al llarg dels darrers dos mesos, donat que les condicions actuals no fan possible acollir tots els alumnes en classes presencials.

Segons el Pla d’obertura dels centres educatius, no implicarà la suspensió de la docència telemàtica, ja que  trencaria la dinàmica de l’alumnat i la programació que ja estan duent a terme els centres educatius.

Reobertura amb 3 objectius:


1. Suport lectiu i d'orientació per aquells alumnes que vulguin assistir de forma voluntària i en grups reduïts, en el cas del cursos de finals d'etapa educativa, és el cas de 6è de primària i 4t d'ESO.

Per altra banda, acollida d'infants de 3-6 anys per a famílies que per motius laborals ho necessitin.

2.Acompanyament tutorial i emocional amb tutoria individual a l'alumnat amb cita prèvia i acompanyanent d'un únic adult.

3.Facilitar la planificació del curs 2020-21 garantint les mesures de seguretat adients.

Per assistir cal no tenir símptomes del covid-19, ni tenir contacte amb cap contagiat o malalt de la pandèmia, i disposar del calendari vacunal al dia.

Mesures de seguretat al centre


El centre estableix com a mesures de seguretat la distància social amb grups reduïts i estables d'entre 1'5 i 2 metres; entrades i sortides esglaonades; rentat de mans a entrada i sortida del centre i després de cada activitat, esmorzar i anada al wc;  mascareta per alumnes majors a 6 anys i personal del centre; neteja i ventilació d'espais abans de les entrades i sortides, desinfecció més de 3 cops al dia; i materials d'us individual amb neteja després de cada ús.

Com a la resta de centres i tal com està establert, es descarta l’obertura del servei de menjador abans del proper curs.


També l'Escola El Serrallo


Tot i que fora dels límits del Barri del Port, però acollint també infants de famílies del barri, reobre portes aquest dilluns l'Escola El Serrallo al barri veí de Torres Jordi amb mesures i objectius similars.