CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

30 de juny del 2020

La nova intervenció de l'Ajuntament a la Plaça dels Infants arriba aquest juliol


En els primers dies d'aquest mes de juliol l'Ajuntament de Tarragona procedirà a executar el projecte referent a la Plaça dels Infants que esdevé dels pressupostos parcicipatius del passat any.

No obstant, la proposta de remodelació de la plaça que va esdevenir guanyadora queda lluny de la realitat respecte el que el consistori té previst realitzar, i que ja es va anunciar en aquest blog (veure) recollint la decepció veïnal.

I es que no és la primera intervenció en aquesta plaça del Barri del Port que no acaba de ser total i integral, com es reclama des de l'AVV del Port.

Amb un pressupost de 45 mil euros de despesa, es preveu que la intervenció tingui una durada de 30 dies i que arriba tard degut a llarg periode de confinament per la pandèmia de la covid-19. En aquest sentit, es plantaran sis noves palmeres ocupant l'espai que en el seu dia ocupaven d'altres que per malaltia es van haver de treure, es plantaran nous arbres a la zona infantil i l'antic espai De Muller per incrementar l'ombra, s'instal·larà una tanca perimetral i un nou sistema de reg automatitzat, a més d'estrenar una taula i seients per jugar als escacs, principalment.