CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

29 de juny del 2020

L'Ajuntament proposa a l'AVV del Port instal·lar una Nòria a la Plaça dels Carros aquest estiu


Segons ha pogut saber el Blog del Barri del Port, l'Ajuntament de Tarragona ha proposat a l'Associació de Veïns del Port la possibilitat d'instal·lar una nòria durant dos o tres mesos aquest estiu a la Plaça dels Carros, tallant la calçada propera al pas soterrat.

Des de l'entitat veïnal s'ha rebut amb bons ulls la iniciativa que podria servir per incentivar la zona i com a reclam per atreure veïns d'altres barris i zones de la ciutat, o fins i tot d'altres poblacions, sempre i quan es compleixin uns horaris, requisits i regularitats acord amb el descans veïnal, la neteja i l'impacte amb l'entorn. Per ara, l'entitat ha demanat al consistori donar a conèixer la possibilitat de forma pública i fer una consulta amb els veïns i veïnes per conèixer el grau d'acceptació abans de donar un vist i plau definitiu. L'AVV del Port es comunicarà amb l'Ajuntament en els propers dies per comunicar els imputs rebuts.

El contacte de l'AVV del Port és el 977 241 050 i aavvdelport@hotmail.com on es poden fer arribar valoracions al respecte.