CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

23 de juliol del 2020

Accedeixen a un habitatge del carrer Misericòrdia i forcen altres tres sense atenció policial als veïns

Imatge del portal de l'edifici afectat

Veïns de l'edifici del carrer Verge de Misericòrdia,9 han contactat amb el Blog del Barri del Port per denunciar desatenció policial davant d'uns fets delictius aquest dimecres nit.

Segons expliquen, entorn a les 21h del vespre un veí hauria detectat el pom de casa trencat i la impossibilitat d'accedir-hi. En trucar al 112 li haurien recomanat trucar a un serraller i en cas de detectar algú a l'interior del domicili que hi tornés a trucar. Altres veïns de l'edifici alertats pel veí afectat haurien revisat els seus poms detectant altres tres habitatges forçats.

Després de tornar a trucar al 112, i en no veure arribar cap efectiu policial, els veïns s'haurien organitzat per accedir a l'habitatge afectat amb l'ajuda d'un serraller, ja que assenyalen que la porta estava tancada des de l'interior amb un pestell. El moviment veïnal hauria provocat i donat temps suficient per a que la persona que hauria accedit fugís per la finestra de la cuina que resultava oberta. Així no obstant, no s'hauria detectat cap estança regirada ni cap furt aparent.

Els veïns afectats volen denunciar la desatenció policial i a la vegada posar en alerta el veïnat, per la situació patida.