CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

14 de juliol del 2020

L'AVV del Port no celebrarà aquest estiu les Festes del Barri del Port 2020

Imatge de les festes d'edicions anteriors

L'Associació de Veïns del Port de Tarragona no celebrarà aquest estiu les Festes del Barri del Port 2020 cancelant la programació de les habituals activitats estiuenques i veïnals, com ja va fer amb la revetlla de Sant Joan 2020 a causa de l'emergència sanitària per la covid-19.

La situació de confinament i el panorama sanitari ja van fer a l'entitat veïnal plantejar-se no organitzar les festes, evitant l'aforament públic, en considerar com a prioritari enguany la salut i la seguretat dels veïns i veïnes. No obstant no es descarta oferir algun acte concret aquest estiu en funció de com evolucioni tot plegat donats els casos de rebrots i augment de contagis, i està en l'aire acceptar o no la proposta de l'Ajuntament d'ubicar a la Plaça dels Carros una Nòria (veure).

En aquest sentit l'AVV del Port vol fer una crida a la responsabilitat social amb el correcte compliment de les mesures de seguretat recomanades, principalment el distanciament social, la rentada de mans continuada i l'ús de mascareta, actualment obligatòria en tots els àmbits (veure).

Entre altres actes no tindrà lloc 'La Despertada de la Cucafera' que en els darrers anys ocupava un lloc destacat a la programació ni tampoc 'La Despertada de la Cucafera Petita', la versió infantil. Així no obstant la Cucafera ja es pot tornar a visitar a Casa de la Festa des d'aquest dimarts i l'entitat reformularà la representació de la seva llegenda per enguany.