CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

21 de juliol del 2020

L'AVV del Port rebutja finalment la instal·lació d'una nòria a la Plaça dels Carros aquest estiu


L'Associació de Veïns del Port i l'Ajuntament han rebutjat finalment que s'instal·li una nòria a la Plaça dels Carros aquest estiu tal com oferia una empresa, segons publica el Diari Més.

En un primer moment l'entitat veïnal havia vist amb bons ulls aquesta proposta per dinamitzar la zona sempre i quan es donessin a conèixer les condicions i horaris per valorar i assegurar que no afectés al descans veïnal. Precisament la intenció d'acompanyar la nòria amb altres atraccions hauria estat el motiu pel qual l'AVV del Port hauria rebutjat finalment la proposta que fins i tot havia rebut més vots a favor que en contra en una enquesta facilitada per aquest blog al facebook del Barri del Port.

Segons el rotatiu, aquesta proposta havia arribat a l'Ajuntament per part d'una empresa i el consistori havia traslladat la decisió al barri. En assabentar-se que el projecte incloia altres atraccions a més de la nòria, per tant una fira, el consistori ho va fer saber a l'entitat veïnat rebutjant conjuntament tirar-ho endavant en considerar que podia perjudicar el descans dels veïns i acord també amb altres agents del barri com La Xarxa de la Marina.

Per contra, l'entitat veïnal sí vol que tiri endavant la idea d'ubicar un mercadet de proximitat de venda de fruites i verdures tal com va aprovar-se en una sessió plenària a inicis d'any, i segueix reclamant la remodelació d'aquesta plaça.