CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

21 de juliol del 2020

La Plaça dels Infants estrena sis noves palmeres

Noves palmeres. Foto: cedida
La Plaça dels Infants ja compta amb sis noves palmeres que la darrera setmana van ser plantades als espais on hi mancaven d'altres que per malaltia van haver-se de suprimir.

Es tracta d'una nova intervenció de l'Ajuntament de Tarragona en aquesta plaça del Barri del Port que fa algunes setmanes ha quedat tancada per efectuar accions de millora per les quals també s'hi plantaran arbres a la zona de joc per proporcionar ombra, una tanca perimetral i una taula per jugar als escacs, tal com s'havia avançat des del Blog del Barri del Port (veure).

Tot i que l'AVV del Port valora la intervenció del consistori, ja temps enrere va manifestar que aquesta era insuficient en considerar que la plaça necessita una remodelació integral renovant el paviment i asfaltant la zona de sorra que quan plou s'inunda i enfanga, o que les palmeres generen força brutícia pels fruits que hi cauen i sobretot per la gran quantitat d'excrements dels estornells que s'hi apleguen i rates. La font presenta diverses pintades i fa temps que està buida i podria il·luminar l'aigua amb llums de colors.

D'altra banda l'entitat veïnal segueix insistint en que ja s'han efectuat diverses intervencions en aquesta plaça mentre que no s'ha dut a terme ni es preveu cap a la Plaça dels Carros que està força malmesa i recordant que és zona de pas i connexió entre el Port i la ciutat, i l'epicentre i origen del barri.