CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

30 de juliol del 2020

La confraria del Cristo del Buen Amor presenta aquest divendres el seu opuscle pendent


Aquest divendres l'Església de Sant Nicolau de Bari al carrer Pau del Protectorat,36 del Barri del Port de Tarragona acollirà a les 20h la presentació de l'Opuscle de la Confraria del Cristo del Buen Amor y Nuestra Señora de la Amargura que va quedar anul·lat i pendent la passada Setmana Santa 2020 a causa de les mesures per l'emergència sanitària de la covid-19.

La presentació anirà a càrrec de Jordi Bertrán, gestor cultural i professor associat a la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona. La imatge d'enguany és una fotografia del 2019 d'un dels seus membres, Frederic Arias, feta des de l'interior del misteri del Cristo del Buen Amor, captant l'Escut de la Banderola de l'antiga Banda de Cornetes i Tambors.

L'entitat informa en una nota que l'aforament serà limitat i caldrà complir les mesures de seguretat establertes com l'ús de mascareta. De fet, la Confraria ha posat a la venda les seves propies mascaretes homologades i rentables amb filtre interior, tant per adults com infants, i que es poden adquirir de 19h a 20h a la seva Seu, la mateixa església, excepte durant la presentació de l'opuscle fins finalitzar l'acte.