CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

2 d’octubre del 2020

Detingut al Barri del Port després d'intentar atracar un banc amb arma de foc simulada

Arma de foc simulada. Foto: Mossos d'Esquadra

Els Mossos d'Esquadra van detenir aquest dijous al carrer Santiyán del Barri del Port de Tarragona un home de 56 anys després d'intentar atracar en una entitat bancària del carrer Lleida. 

Segons el Diari Més, els fets van ocórrer pels volts de 11.45 hores quan els Mossos d’Esquadra van ser alertats que s’havia produït un atracament en un banc del centre de la ciutat. Segons el relat dels testimonis, l’atracador havia exhibit una arma de foc per intimidar la treballadora i reclamar-li els diners de la caixa. L'autor va marxar de l'entitat sense aconseguir endur-se diners.  

Immediatament, diverses patrulles es van desplaçar i minuts més tard, gràcies a la col·laboració ciutadana que va alertar a les dotacions, els mossos van localitzar el sospitós caminant per uns carrers propers. Els agents van aprofitar per seguir-lo discretament fins al carrer Santiyán on van acabar detenint-lo, informa el rotatiu.

En l’escorcoll a l’arrestat, els agents van localitzar l’arma de foc que portava amagada dins dels pantalons, a la part posterior de l’esquena. Gestions posteriors d’investigació van determinar que es tractava d’una arma de foc simulada.

La Divisió d’Investigació Criminal de la Regió Policial del Camp de Tarragona (DIC) s’ha fet càrrec del cas. El detingut, veí de Barcelona i amb nombrosos antecedents policials, passarà en les properes hores a disposició judicial al jutjat en funcions de guàrdia de Tarragona. Està acusat com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb intimidació, en grau de temptativa. 

Novament el veïnat lamenta que com és habitual el detingut serà posat en llibertat per seguir delinquint.