CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

8 d’octubre del 2020

El Grup de Defensa per la Sanitat Pública insta les entitats veïnals a mobilitzar-se per millorar l'atenció del CAP Jaume I


Des del Grup de defensa de la Sanitat Pública a Tarragona s'ha emès un comunicat emplaçant a les associacions de veïns a mobilitzar-se per reclamar una millor atenció, cobertura i servei al CAP Jaume I.

El Centre d'Atenció Primària del carrer Jaume I dona cobertura al veïnat del Barri del Port, el Serrallo, Torres Jordi i Verge del Carme principalment demanant una reunió amb les respectives associacions de veïns.

Des de l'agrupació fa setmanes que indiquen estar recollint queixes a porta dels centres sanitàris detectant que el CAP Jaume I és dels que genera més queixa i en aquest sentit exigeixen garantir el ple funcionament del centre, l'atenció presencial i el servei d'urgències de 24 hores.

El Grup estarà recolzant les mobilitzacions que els barris de Ponent ja tenen en marxa com és el cas dels dijous a les 19h davant del CAP de Bonavista i els  divendres a 18.30h davant el CAP La Granja, 

La propera taula informativa i recollida de reclamacions al CAP Jaume I serà el proper 14 d'octubre a les 10h.