CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

23 d’octubre del 2020

Un ferit i un detingut per una forta baralla al carrer Orosi

Diversos vídeos s'han viralitzat per xarxes

Una baralla aquest matí al carrer Orosi del Barri del Port de Tarragona ha acabat amb un ferit i un detingut, informa el Diari de Tarragona.

Segons el rotatiu, la trifulca ha estat entre indigents i un d'ells ha acabat sent traslladat a l'Hospital Joan XXIII en estat greu i l'agressor detingut per la Guàrdia Urbana.

Els fets s'han produït minuts després de les deu d'aquest matí al carrer Orosi, molt prop de l'estació de tren. Una discussió entre dos indigents va acabar amb un d'ells estesa en el sòl inconscient, mentre que l'altre continuava agredint-li. De fet hi ha diversos vídeos enregistrats i publicats a xarxes socials força impactants per la gravetat de les imatges i l'agressió, que estalviarem.

Finalment, segons el Diari, han començat a arribar patrulles de la Guàrdia Urbana i dels Mossos d'Esquadra -agents de paisà- i han detingut al presumpte autor acusat d'un delicte de lesions, segons han indicat fonts municipals. Per part seva, el ferit ha estat evacuat a l'hospital amb lesions en la cara i cap.

Les mateixes fonts han indicat que no hi ha constància que la dona que els acompanyava hagi estat també traslladada a l'hospital.

Segons alguns veïns, l'agressor pateix esquizofrenia paranoide i no és el primer cop que dóna problemes pel seu estat. A més el carrer Orosi és força conflictiu i s'hi donen casos de robatoris constants. En aquest sentit el veïnat denúncia la "falta de patrullatge al Barri del Port que cada cop està més degradat, brut i deixat".