CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

1 d’octubre del 2020

Creu Roja espera poder obrir la nova seu de proximitat al Barri del Port a finals d'any

Obres als baixos on anirà ubicada la seu de proximitat de Creu Roja
Tarragona al Barri del Port. Foto: Blog Barri del Port


Creu Roja Tarragona té previst obrir una nova seu a la cantonada del carrer Smith i Plaça dels Infants, tal com s'havia avançat des del Blog del Barri del Port al maig del passat any (veure).

L'emergència sanitària va fer aturar les obres als baixos de l'edifici on Creu Roja obrirà un nou local de proximitat a la ciutat donat que, segons expliquen a aquest blog, la seu de la carretera a l'Avinguda Roma no sempre és accessible per a tothom, tot i que aquesta seguirà en marxa donant el mateix servei.

El nou local del barri servirà per traslladar i disposar d'un espai propi per a les activitats i serveis dirigits a la gent gran i els infants de famílies desfavorides i amb problemes i dificultats socioeconòmiques, així com a punt d'atenció per al voluntariat.

Des d'aquesta seu s'impulsaran programes d'inclusió per aquests nens i nenes i d'acompanyament escolar amb suport en fer els deures incloent el berenar durant les tardes.

En el cas de la gent gran, Creu Roja Tarragona treballa amb aquelles persones que pateixen casos diversos com la soledat no volguda o amb teleassistència, així com derivats de Serveis Socials o d'altres agents.

Des de Creu Roja Tarragona tampoc descarten a la llarga crear algunes sinergies amb el veïnat com podria ser amb l'AVV del Port qui per Nadal realitza campanyes solidàries amb qui es podria coordinar.

Tot i que la previsió era estrenar l'espai al mes de setembre, l'endarreriment en les obres portarà a Creu Roja a obrir la nova seu a finals d'aquest any o inicis del proper.