CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

13 de maig del 2021

28 anys de Confraria del Cristo del Buen Amor

Foto de la junta fundadora. Foto: Cristo del Buen Amor


La Confraria del Cristo del Buen Amor de Tarragpna, amb seu al Barri del Port, commempra aquest dijous els seus 28 anys des que el 13 de maig de 1993, un grup d'andalusos i andaluses residents a Tarragona i amb ganes de participar activament en la Setmana Santa de la seva ciutat d'acollida va fundar la Confraria.

28 anys després, l'entitat compta amb les imatges del Cristo del Buen Amor, obra de l'escultora reusenca M. Mercè Bessó Carreras (1996) i Ntra. Sra. De l'Amargura amb Sant Joan Evangelista obres de l'escultor-imatger sevillà Jesús Méndez Lastrucci (2006).

En aquests 28 anys, la Confraria ha aconseguit organitzar la seva pròpia processó el Dissabte de Passió pel Barri del Port de Tarragona, ha reformat els seus dos passos per ser portats a espatlles  i ha aconseguit crear una nova agrupació Musical, la A.M. Cristo del Buen Amor, per engrandir encara més les seves sortides processionals.

El proper diumenge 16 de maig, a les 10 hores, se celebrarà la Santa Missa amb motiu de l'XXVIII Aniversari Fundacional de la Confraria a la seva Seu, l'Església de Sant Nicolau de Bari (Pau del Protectorat, 36).