CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

12 de maig del 2021

Diverses propostes referides al Barri del Port presentades als 'Pressupostos Participatius 2021'

Imatge de la proposta 'Superilla al Barri del Port'


L’Ajuntament de Tarragona, a través de la Conselleria de Districtes, ha posat en marxa un any més el procés dels pressupostos participatius per aquest 2021, per tal de finançar projectes proposats per la ciutadania de cadascun dels 5 Districtes. Enguany, la inversió que l’Ajuntament hi destina als pressupostos participatius és de 500.000 €. D’aquests 500.000 €, cada Districte –Nord, Llevant, Ponent, Eixample y Centre (on s'inclou el Barri del Port)– comptarà amb una dotació pressupostària de 100.000 €, a executar durant aquest mateix any. 

La data limit de propostes ha finalitzat aquest 12 de maig i entre l'1 i 30 de juny podran ser votades. El 8 de juliol es donaran a conèixer les propostes guanyadores.

Entre les presentades enguany, hi ha diverses propostes referides al Barri del Port. Una d'elles reclama la peatonalització de carrer Vapor entre la Plaça dels Infants i les esclaes mecàniques que connecten amb el carrer Doctor Zamenof. Una altra demana asfaltar el carrer Reial i hi ha una sobre la dignificació del Teatre Romà creant un espai per a la ciutadania del Barri del Port.

També hi ha una proposta que reclama una rampa d'accés a l'Estació de Trens, una poposta que demana la reobertura de la plaça dels Carros al trànsit, i una altra sobre el mateix indret i que amb el nom 'Superilla al Barri del Port' proposta diveros espais i millores per al gaudi dels infants, entre altres.

Tanmateix hi ha una proposa que reclama soterrar el cablejat elèctric de la ciutat, que també és un reclam i afectació a la Part Baixa, i una proposta referent a la problemàtica dels coloms.