CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

19 de maig del 2021

Passejada arqueològica del Museu del Port al Barri del Port aquest dissabte per descobrir el llegat del port romà

El Museu del Port de Tarragona ofereix aquest dissabte 22 de maig una 'Passejada arqueològica' a les 18.30h de la tarda i en motiu del Festival Tàrraco Viva, sota el nom 'Descobrint el port romà'.

La passejada de 90 minuts de durada anirà des de la seu temporal del Museu del Port al Tinglado 2 fins al Barri del Port i tornada al Moll de Costa amb l'acompanyament i explicacions de la Doctora en Arqueologia Clàssica de la URV-ICAC, Patrícia Terrado. 

Per altra banda, el Museu, ofereix també l'activitat teatralitzada sota el títol ‘Tiberius comerciant pel Mare Nostrum’. Aquesta es durà a terme en dues sessions. La primera el dissabte 29 de maig que serà en català i la segona el diumenge 30 de maig que s’interpretarà en castellà. Totes dues sessions tindran lloc a les 12:00h del migdia. El Tiberius era un comerciant de Tarraco, el seu personatge, interpretat per un actor explicarà de primera mà com era el comerç del vi en època romana i quines característiques i perills tenia la navegació pel Mare Nostrum. L’activitat tindrà lloc a diferents indrets del Moll de Costa (Museu del Port de Tarragona i Museu Nacional Arqueològic de Tarragona).

Les dues activitats són gratuïtes i segueixen totes les mesures de seguretat. Requeriexen aixo sí, fer reserva prèvia a l’adreça electrònica museuport@porttarragona.cat o bé trucant al telèfon 977 259 434.