CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

18 de maig del 2021

La plaça dels Carros, escenari de presentació de 'La Teulada', la Xarxa Cooperativa de Tarragona


Setze entitats de Tarragona s'han unit per crear La Teulada, una xarxa cooperativa que té per objectiu fomentar l'economia social i solidària a la ciutat, i que ha estat presentada aquest dimarts des de la plaça dels Carros, al Barri del Port de Tarragona. 

La Teulada busca potenciar la intercooperació a escala local; donar resposta a les necessitats de cadascuna de les entitats cercant el bé col·lectiu; i ser una organització interlocutora amb l'administració i altres agents de la ciutat.

L'agrupació la formen: Actua SCCL, Associació Ariadna, Associació Quilòmetre Zero, Ateneu CoopCamp, Circulars, Dignidart SCCL, El Far Cooperatiu SCCL, Entra SCCL, Federació Catalana de Voluntariat Social, Fundació Formació i Treball, Gam Lab SCCL, Insta SCCL, L'Escac SCCL, L'Escamot SCCL, Soca-rel SCCL i Vèrtebra.

Totes les entitats integrants tenen en comú que s'han construït en base als valors que promou el cooperativisme com l'equitat, la solidaritat, la sostenibilitat, la participació, la inclusió i el compromís amb la comunitat.