CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

13 de maig del 2021

L'Associació de Veïns del Port pateix una fuita d'aigua, caiguda de sostre i tall de llum al local municipal

Imatges dels desperfectes. Foto: AVV del Port cedides


L'Associació de Veïns del Port de Tarragona fa més d'un any que pateix una fuita d'aigua i afectacions al sostre de la seva seu social, al carrer Reial,9, un local de propietat municipal, tal com publica avui el Diari Més, i tal com denúncia l'entitat veïnal al seu Faceook (veure).

Segons assenyala al rotatiu la presidenta veïnal, Mari Carme Puig, la fuita d'una canonada d'aigua als pisos superiors de l'edifici ha acabat provocant que el sostre s'anés deteriorant, fins al punt de cedir del tot en una part important de l'espai. A més, les filtracions d'aigua han fet malbé la instal·lació elèctrica del local, que s'ha quedat sense llum. 

L'entitat veïnal assenyala que aquesta problemàtica ha coincidit amb el tancament del local a causa de la pamdèmia però que ara no es pot reobrir al veïnat i recuperar l'activitat com a seu social per la gent gran del barri a causa dels desperfectes i la falta de llum. 

Segons la presidenta, les plaques s'han canviat diverses vegades i ara hi ha un forat i assenyala com a ''missió impossible poder parlar amb Hermán Pinedo, conseller de Cooperació i Habitatge'' lamentant que quan s'hi han desplaçat tècnics municipals, després no han dit res més ni s'ha fet cap actuació, tot i tractar-se d'un local municipal i responsabilitat del consistori. 

D'altra banda, Puig, afirma al Diari Més que aquest 2021, l'associació no ha sol·licitat la subvenció per a entitats veïnals, ni tan sols la línia destinada a manteniment del local, després que l'any anterior haguesin de retornar-la amb interessos i que davant la complicada situació econòmica, falta d'ajuda i deutes pendents, s'estan pagant factures de la pròpia butxaca.