CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

20 de maig del 2021

El musical de la Bella i la Bèstia arriba al Barri del Port dissabte 29 de maig al Palau de Congressos de Tarragona


El Palau de Congressos de Tarragona acull el proper dissabte 29 de maig dues sessions del musical de la Bella i la Bèstia, a les 18h i a les 20.30h.

D'aquesta manera el clàssic de Disney arriba en forma de musical al Barri del Port per fer gaudir a grans i petits, amb la companyia La Barbarie, i amb totes les garanties de seguretat per la covid.19.

I es que... ja coneixeu la història oi? Qui no? Hi havia una vegada un príncep que vivia en un resplendent castell. Tot i tenir tot el que podia desitjar, era egoista i consentit. Una nit, una bruixa va llançar un encanteri sobre ell i tots el que hi vivien al castell. Com a càstig, el príncep va ser condemnat a ser una bèstia, i només podria lliurar-se d'aquest malefici si aconseguia enamorar una noia abans que caigués l'últim pètal d'una rosa encantada.

Un dia, una jove anomenada Bella arriba al castell per rescatar el seu pare, que és presoner de la bèstia. Diuen que la veritable bellesa es troba a l'interior. Podrà la noia aprendre a estimar la bèstia i trencar l'encanteri?

Et convidem a que gaudeixis d'un clàssic musical per a nens i adults amb veus en directe, una escenografia que et transportarà des de la pintoresca fins al tenebrós castell i una història d'amor que mai oblidaràs!

Ja podeu adquirir les vostres entrades per 18 euros (aquí)