CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

17 de novembre de 2021

El Llac dels Cignes torna al Barri del Port aquest divendres al Palau de Congressos

El proper divendres, 19 de novembre, la prestigiosa companyia del ballet de Moscou actuarà a Tarragona amb El Llac dels Cignes. Aquesta serà la primera actuació de ballet al Palau  de Congressos des de l’inici de la pandèmia.

Abans de la pandèmia, la companyia del ballet de Moscou programava entre 3 i 4 actuacions a l’any a les instal·lacions del Palau de Congressos. Els seus ballets ja s’havien consolidat en la programació cultural de Tarragona i cridava tant al públic local com el de les poblacions properes.

La divulgació de la dansa és un dels objectius dels promotors del ballet, per aquest motiu faciliten descomptes per a poder accedir al ballet amb grups a partir de 4 persones. A la pàgina web de la venda d’entrades es poden consultar les diferents opcions.

L’encisadora història del Llac dels Cignes fa que s’hagi convertit en un dels ballets més estimats pels espectadors. Sota la direcció de Timur Fayziev, el ballet de Moscou omplirà de màgia l’auditori gran del Palau Firal i de Congressos de Tarragona.

La companyia del Ballet de Moscou va ser fundada l’any 1989 pel seu actual director Timur Fayziev. Porten més de 30 anys sobre els escenaris i han recorregut nombrosos països, Alemanya, Tailàndia, Suïssa, Japó, Anglaterra, Irlanda, Espanya... Entre el seu repertori es troben grans ballets  com La Bella Dorment, El Quixot, Giselle, El Trencanous, Romeu i Julieta, entre d’altres.

Les entrades per l’actuació d’aquest divendres del El Llac dels Cignes, es poden comprar online de forma anticipada o bé físicament el mateix dia de l’esdeveniment a partir de els 19h (la taquilla no disposa de pagament amb targeta).

La cartellera del Palau s'actualitza de forma periòdica amb les noves activitats. Podeu consultar-la a la web www.palautarragona.com o seguir la seva activitat a les xarxes socials @palautgn tant a facebook, instagram com twitter. Si esteu interessats en rebre el butlletí mensual amb les activitats previstes i darreres notícies podeu subscriure-us al web del Palau de Congressos. Cada espectacle té la seva pròpia plataforma de venda d'entrades, a la web www.palautarragona trobareu tots els espectacles que es realitzen a les instal·lacions i enllaç directe a la venda d'entrades de cadascun d'ells.