CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

21 de novembre del 2021

La Confraria del Cristo del Buen Amor organitza la VII Campanya de Recollida d'Aliments 2021

Del 24 de novembre al 22 de desembre de 2021, coincidint amb el temps litúrgic d'Advent, la Confraria del Cristo del Buen Amor, al Barri del Port, durà a terme la VII Campanya de Recollida d'Aliments no peribles.

Per aquest motiu, un any més es podran fer donacions d'aliments no peribles durant els horaris d'obertura de l'Església de Sant Nicolau de Bari, seu de la Confraria, de 17 a 19 hores. Els dies de recollida seran els següents dimecres: el 24 de novembre i els dies 1, 15 i 22 de desembre. També es podran fer donacions d'aliments els dies 4, 5 i 6 de desembre, durant el Solemne Tribut en honor a Sant Nicolás de Bari, de 17 a 19 hores.

Els aliments que es recolliran seran: pasta, arròs, llegums, oli, conserves, llet, farina, sucre, alimentació infantil, etc. Els aliments recollits seran lliurats, un any més, a Càritas parroquial de Sant Joan Baptista, també del Barri del Port.

D'altra banda, l'entitat treballa per tal de poder celebrar diumenge 19 de desembre l'assaig dels portadors amb un recorregut recollint i carregant aliments pel barri, en un acte complementari i que ja va tenir lloc amb bona acollida al 2019, amb el suport i cobertura de Barri del Port TV (mira-ho)