CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

4 de novembre de 2021

‘La mar bressol de contes' i visites guiades, aquest cap de setmana al Museu del Port


El Museu del Port ofereix aquest dissabte 6 de novembre, a les 18 hores, i diumenge 7 de novembre, a les 12.30 hores, l’activitat ‘Coneix el nou Museu del Port de Tarragona’. Es tracta d’una visita guiada gratuïta a les seves instal·lacions per a presentar el nou espai inaugurat, amb una renovada museografia.

D'altra banda, el mateix diumenge 7 de novembre, a les 12 hores, es fa l’activitat ’En Bum i el tresor del pirata amb la Companyia Homenots’ al Museu del Port dins de l’11a edició del cicle ‘La mar bressol de contes. Contes des del bressol’ que s’organitza conjuntament amb la Biblioteca Pública de Tarragona. És una activitat gratuïta adreçada a famílies amb infants a partir de 4 anys.

Finalment, dins del mateix cicle, el Museu del Port reprèn l’activitat gratuïta ‘Vine al Museu i pesca la història’, dimarts 9 de novembre a les 18 hores. Adreçada a famílies amb infants a partir de 6 anys.

En tots tres casos, cal fer reserva prèvia a museuport@porttarragona.cat ja que l'aforament és limitat.

El Museu s’obre al públic després d’una remodelació que ha suposat una completa transformació de l’espai i del discurs museístic, una renovació integral que permet oferir una museografia d’emocions immersiva a través de la incorporació d’elements visuals i interactius. La nova exposició permanent del Museu convida a una col·lecció d’experiències lúdiques i sensorials: videojocs, audiovisuals de gran format, projeccions de 360 graus o expositors interactius. L’horari és de dimarts a dissabtes de 10 h a 13 h i de 16 a 19 h i els diumenges i festius d'11 h a 14 h. Dilluns és tancat.