CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

7 de novembre del 2021

Un novembre carregat de propostes al Palau de Congressos, al Barri del Port



Novembre arrenca carregat de propostes i esdeveniments al Palau de Congressos de Tarragona, ubicat al Barri del Port.

David Guapo ha obert la cartellera aquest cap de setmana amb l’espectacle #quenonosfrunjanlafiesta1. Un inici de cartell que continuarà el cap de setmana del 19 i 20 de novembre amb el clàssic El Llac dels Cignes amb la prestigiosa companyia del Ballet de Moscou i un espectacular directe del grup Alchemy Project en un tribut al concert de dIRE sTRAITS al Hammersmith Odeon de Londres de 1983.

Quim Masferrer actuarà el 26 de novembre amb Bona Gent, una esperada actuació que es va haver de posposar com a conseqüència de la situació sanitària.

Pels públic infantil el grup Cosquillas actuaran el 27 de novembre amb el seu espectacle pensat per fer riure, cantar i ballar a petits i grans. El mateix dia 27 al vespre, Raúl Antón farà riure en especial a les generacions que van viure la seva infantesa entre els anys 80 i 90, retornant a un passat no tant llunyà.

Tancarem el mes de novembre amb un concert amb la Royal Film Concert Orchestra en homenatge a Hans Zimmer i altres grans de la música de cinema. L'orquestra ja va actuar el passat mes d'octubre a les instal·lacions del Palau de Congressos amb una actuació molt aclamada pel públic.

Però més enllà d'aquest mes, la cartellera del Palau de Congressos continua molt activa tant per desembre com per gener amb humoristes com Dani Martínez, Joaquín Reyes i Javi Sancho.  A més de dansa, tributs a Mecano, The Beatles i un acostament de la música de The Beatles i Queen  especialment pensat per als petits de la casa.

La cartellera del Palau s'actualitza de forma periòdica amb les noves activitats. Podeu consultar-la a la web www.palautarragona.com o seguir la seva activitat a les xarxes socials @palautgn tant a facebook, instagram com twitter. Si esteu interessats en rebre el butlletí mensual amb les activitats previstes i darreres notícies podeu subscriure-us al web del Palau de Congressos. Cada espectacle té la seva pròpia plataforma de venda d'entrades, a la web www.palautarragona trobareu tots els espectacles que es realitzen a les instal·lacions i enllaç directe a la venda d'entrades de cadascun d'ells.