CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

2 de novembre del 2021

El Club Nàutic de Tarragona aposta per un nou Port Esportiu amb restauració i locals nàutics defugint de l'oci nocturn

L'oci nocturn de Tarragona, que durant anys va gaudir d'un periode d'esplendor primer i declivi després al Port Esportiu, està sentenciat pel Club Nàutic de Tarragona que té clar que no vol que aquesta activitat tongui cabuda ni torni a aquest emplaçament de la ciutat on aposten per la restauració i locals relacionats amb l'activitat nàutica.

Cal recordar que el Club Nàutic de Tarragona té la major part de l'accionariat del Port Esportiu i ha renovat la concessió per 12 anys més. Tot i que es preveia per aquest 2021 un nou Port Esportiu (veure), aquest haurà d'esperar. 

Segons informa el Diari Més, s'hi han pressupostat 4,5 milions d'euros per a fer-hi diverses reformes, entre les quals hi ha una important redistribució d'espais, a més d'una disminució del nombre de locals que quedaran oberts. Es preveu que tots aquests canvis es finalitzin l'any 2025, passant per tres fases de treball diferents, entre els quals es troba l'enderrocament de 21 locals dels 49 que hi ha per fer-hi aparcament, ja que les concessions d'aquests acaben al 2024. A més, i aprofitant l'enderrocament, també s'ampliaran les pistes de pàdel de les quals disposa el Club de tres a quatre, entre d'altres.