CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

25 de novembre del 2021

Jornades Bonsai i presentació de la restauració dels Gegants del Port, aquest cap de setmana al Moll de Costa

Actualització: El Port de Tarragona informa que la presentació dels gegants s'ha traslladat al dia 5 de desembre

Aquest diumenge 28 de novembre (finalment diumenge 5), el Moll de Costa acull la presentació de la restauració dels Gegants del Port, Neptú i Afrodita, a les 12.30 hores, a la placeta davant del Tinglado 1. Segons informa el Port de Tarragona, l'acte comptarà  amb els Gegants del Serrallo, els de les Borges Blanques i la Colla Gegantera de la Pedrera, el rei Gaudí i la reina Pedreta seguit d’en Badalot i en Forjat, que en són els padrins.

D'altra banda, des d'aquest divendres i fins al mateix diumenge la sala 3 del Refugi 1 la sala 3 acull una exposició sobre bonsais en el marc de les ‘Jornades de bonsai Banshuu’. Les jornades són impulsades per l’Associació Tarragona Bonsai amb la col·laboració de la Diputació de Tarragona. La mostra es pot veure fins diumenge 28 de novembre en horari de divendres a dissabte, informa el Port.

Cal tenir en compte que diumenge també té lloc i pas pel Moll de Costa la Mitja Marató que comportarà afectacions i restriccions d'estacionament i trànsit, dels que en podeu consultar (més detalls).