CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

25 d’abril del 2022

Club Diògenes programa la 33a Jornada Tarracolúdica aquest dissabte al Mercat de la Pagesia

L'associació lúdica i cultural Club Diògenes de Tarragona i Mercats de Tarragona han programat per aquest dissabte 30 d'abril la XXIII Jornada Tarracolúdica amb una sessió oberta de jocs de taula moderns. Aquesta jornada especial tindrà lloc de 10h a 13:30h a la Plaça dels Carros, juntament amb el Mercat de la Pagesia que s’hi fa cada dissabte al matí.

Emmarcat amb el Mercat de la Pagesia, els organitzadors han fet una selecció de jocs de taula relacionats amb el comerç i els mercats, com ara "Splendor", "Catan", "Jaipur" o "Valle de los mercaderes" i també a jocs on les fruites i les verdures son les protagonistes, com ara "Ensalada de puntos", "Belrati", "Bohnanza" o "El portero Baldomero". Els membres de l'associació guiaran cada taula de joc, explicaran les regles i resoldran els dubtes que puguin sorgir.

El Club Diògenes es mostra il·lusionat per ser el primer cop que programa una activitat de portes obertes al Barri del Port. Es tracta d'una activitat apta per a tots els públics i totes les edats, però els menors d'edat cal que vagin acompanyats d'un pare o tutor. L’activitat és gratuïta, no cal inscripció prèvia.