CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

10 d’abril del 2022

Vídeo: Processó de Passió 2022 del Cristo del Buen Amor al Barri del Port

Un instant de la processó. Foto: Blog Barri del Port

Els carrers del Barri del Port han tornat a vibrar aquest dissabte 9 d'abril amb la Processó de Passió 2022 de la Confraria del Cristo del Buen Amor de Tarragona que es recupera després de dos anys de pandèmia i com la primera en sortir de la Setmana Santa de Tarragona d'enguany.

A les 19h tenia lloc l'inici des de l'església de Sant Nicolau de Bari al carrer Pau del Protectorat amb gran expectació en la sortida del pas a genolls per part dels costalers, així com al llarg del recorregut que seguia pel carrer Barcelona, Sant Miquel, Rebolledo, Sant Josep, Nou de Santa Tecla, Smith, Castaños, Reial, Plaça dels Carros, Apodaca i novament pel carrer Barcelona fins a la seu de l'entitat a l'església amb acompanyament del Crist Crucificat de la confraria i la Banda Musical del Cristo del Buen Amor, i la cantada de saetes en diversos punts de l'itinerari.

Barri del Port TV va oferir dos senyals en directe en el pas pel carrer Smith a Instagram i Facebook. També podeu veure el recull en vídeo del recorregut complet a continuació i les fotos (aquí).