CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

25 d’abril del 2022

La Plaça dels Carros acull aquest cap de setmana la celebració de la festivitat 'Cruz de Mayo' de Tarragona

Aquest dissabte 30 d'abril i diumenge 1 de maig la Plaça dels Carros acollirà la celebració de la festivitat de la 'Cruz de Mayo' de Tarragona al Barri del Port, organitzar per primer cop i de forma conjunta per l'Associació Cultural Folklòrica Andalusa del barri, la Confraria del Cristo del Buen Amor i l'Associació de Veïns del Port.


En aquest sentit la jornada de dissabte al matí coincidirà amb el Mercat de la Pagesia dels dissabtes i tindrà continuïtat a la tarda i seguirá tot el diumenge amb la següent programació:

PROGRAMA D'ACTES – CRUZ DE MAYO 2022

Dissabte, 30 d'abril de 2022

12 h. Inauguració de la I Cruz de Mayo

13 h. Actuació del Cor Rociero Junco y Romero i del Grup Flamenc Albaicín, de l'Associació Cultural i Folklòrica Andalusa de Tarragona.

19 h. Actuació del Grup Flamenc Azabache (Paqui Moya).

21 h. Actuació del Cor Rociero de la Casa d'Andalusia de Tarragona i Província.

22 h. Actuació del Grup D’Bohèmia (Sevillanes i rumbes per a tots).

Diumenge, 1 de maig de 2022

12 h. Missa Flamenca, presidida per Mn. Marcus Vinicius Teixera, rector de Sant Joan Baptista, i cantada pel cor rociero Junco y Romero.

14 h. Menjar de Germanor.

18 h. Actuació de l'Acadèmia Alma Flamenca (Marisol).

Fi de festa.

Durant tot el cap de setmana hi haurà instal·lat un altar amb la Creu i es realitzaran diverses actuacions de canti i ball, a més de la Missa Flamenca presidida per Mn. Marcus Vinicius Teixeira, rector de Sant Joan Baptista, i cantada pel cor rociero Junco y Romero. Hi haurà servei de bar tots dos dies. S'anima a tots els assistents que assisteixin vestits amb els vestits típics i/o pròpies perquè aquesta festa llueixi encara més en la seva primera edició.