CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

28 d’abril del 2022

Omplir el Barri del Port de flors té premi per a veïns, comerços i restaurants amb el concurs de l'Ajuntament #TGNVilaFlorida

Amb l’arribada de la primavera l'Ajuntament de Tarragona vol animar la ciutadania a guarnir Tarragona amb motius florals amb amb el concurs 'Posem-hi flors!' en el marc de #TGNVilaFlorida, una acció participativa oberta a tothom.

D'aquesta manera aquells comerços, bars, restaurants i veïnat del Barri del Port, així com de la resta de la ciutat, poden sumar-s'hi i inscriure's en -aquest formulari-  fins al 15 de maig i optar al premi de 242 euros.

Si ets un comerç – Guarneix amb flors el teu aparador o establiment.

Si tens un bar o restaurant – Decora la terrassa o el racó que prefereixis del teu local.

Si ets un particular – Llueix el teu balcó o façana amb flors i plantes.

Calendari de l'activitat

INSCRIPCIONS AL CONCURS: fins al 15 de maig.

GUARNIMENT: del 16 al 27 de maig.

ENVIAMENT FOTOGRAFIES: del 16 al 22 de maig.

VOTACIONS JURAT PROFESSIONAL: del 23 al 27 de maig.

PARTICIPACIÓ AL VOT POPULAR: del 24 al 29 de maig.

CLOENDA I ENTREGA DE PREMIS: 7 de juny.

Premis i categories

Categoria Restauració: es valorarà la decoració floral de les terrasses, la originalitat, els materials emprats i les composicions florals i cromàtiques.

Categoria Comerços: es valoraran les decoracions externes, ja siguin façanes, o bé decoracions efímeres. També es valorarà l'originalitat, els materials emprats i les composicions florals.

Categoria Balcons: es valorarà el cromatisme i l'equilibri i uniformitat en la composició.

Amb tot, s'estableixen els següents premis:

Guanyador categoria Comerç: 242 € per bescanviar en qualsevol de les floristeries participants. Reconeixement a millor establiment comercial Floral de Tarragona.

Guanyador categoria Restauració: 242 € per bescanviar en qualsevol de les floristeries participants. Reconeixement a millor Restaurant Floral de Tarragona.

Guanyador categoria Particular: 242 € per bescanviar en qualsevol de les floristeries participants. Reconeixement a millor balcó Floral de Tarragona.

Vot del públic: reconeixement a la millor decoració floral de Tarragona.

(Bases del concurs aquí)