CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

6 d’abril de 2022

El Barri del Port programa dissabte una acció reivindicativa i de dignificació al solar del c/Smith,14

Diverses entitats del Barri del Port com l'AVV del Port, l'Associació La Muralla, el projecte social 360º amb el suport d'altres com #M o la cooperativa Combinats han programat per aquest dissabte 9 d'abril a les 10h una acció reivindicativa i de recuperació i dignificació d'espais.

Aquesta primera cita tindrà lloc i com a punt de partida el solar abandonat del carrer Smith,14 amb una neteja de l'espai, plantada a mode d'hort urbà i palets i un vermut en acabar. En aquest sentit es fa una crida al veïnat a participar amb guants.

Amb el nom 'Cuidem el barri' la iniciativa té l'objectiu de fer un manteniment veïnal de l'espai periòdicament i on programar actes socials i veïnals, i perllongar-ho a altres espais i solars amb la mateixa problemàtica com a resposta a la inacció de l'Ajuntament. Així no obstant, justament aquest matí el solar ha aparegut net de les males herbes i brossa que feia temps que l'ocupaven.

D'altra banda l'acció anima després a traslladar-se a la Plaça dels Carros on un dissabte més té lloc el Mercat de la Pagesia i aquesta setmana, com cada segon dissabte de mes amb balls de TGN Swing.