CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

21 d’abril del 2022

La Plaça dels Carros acull aquest diumenge 'El tastet (rotet) de Sant Jordi' amb Tecletes


Tecletes, l'Associació de mares de Tarragona, celebra i apropa Sant Jordi un any més als infants i les famílies amb 'El tastet de Sant Jordi' a la Plaça dels Carros del Barri del Port.

Enguany la iniciativa en lloc de celebrar-se de forma anticipada, tindrà lloc l'endemà a la festivitat, diumenge 24 d'abril, variant per això el nom a 'El rotet de Sant Jordi'.

La 5a edició, que compta amb la col·laboració del Blog del Barri del Port, el Port de Tarragona i l'Associació de Veïns del Port, entre altres, tindrà lloc de les 11h a les 14h amb tallers familiars amb Armand i comptarà amb la presentació del conte L’Osset Lila, de Carmen Bueno; La primera astronauta, de Cristina Serret, i amb l’espectacle El rap de Rapunzel, dels Vivim del Cuentu, entre d'altres.

Precisament la festivitat de Sant Jordi farà que la Plaça dels Carros no compti aquest dissabte 23 d'abril amb l'habitual Mercat de la Pagesia ha anunciat Mercats de Tarragona.

Sant Jordi amb el Port de Tarragona

Per la seva part, el Moll de Costa també compta amb un seguit de propostes en motiu de Sant Jordi. És el cas del Museu del Port que aquest divendres 22 a les 18h comptarà amb la presentació del conte 'Vicenta la peixatera' o el Maridatge d'històries portuàries 'Vivint el Port' diumenge a les 12.30h, entre d'altres, després de les presentacions que oferia l'Arxiu del Port el passat dimarts amb 'El servei a l'Armada i la redempció en metàl·lic. Els matriculats de Tarragona 1831-1861' de Josep M. Sanet i Jové i dimecres 'Marca registrada! Empreses del Camp de Tarragona i de les Terres de l'Ebre al Boletín Oficial de la Propiedad Intelectual (1886-1938)' d'Albert Arnavat (dir) , Maria Jesús Muiños i Vicent Terol. 

A més, tant Tecletes com el Port de Tarragona comptaran amb parada pròpia aquest dissabte 23 a la Rambla Nova en la celebració de Sant Jordi.