CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

4 d’abril del 2022

El Barri del Port recupera aquest dissabte 9 d'abril la Processó de Passió del Cristo del Buen Amor

Cristo del Buen Amor a la Porcessó de Passió en
imatge d'arxiu del Blog del Barri del Port

La Confraria del Cristo del Buen Amor recupera enguany la celebració de la Processó de Passió al Barri del Port, que tindrà lloc aquest dissabte 9 d'abril a les 19h, després de dos anys sense poder-se dur a terme a causa de la pandèmia.

D'aquesta manera els andalusos tornaran a omplir de passió els carrers del barri amb la sortida del pas del Cristo del Buen Amor i el Crist de l'entitat, des de l'església de Sant Nicolau de Bari, al carrer Pau del Protectorat, i amb recorregut pel carrer Barcelona, Sant Miquel, Misericòrdia, Sant Josep, Nou de Santa Tecla, Smith, Castaños, Reial, Plaça dels Carros, Apodaca i novament per Barcelona i Pau del Protectorat fins a la seu de l'entitat, amb l'acompanyament de l'Agrupació musical del Cristo del Buen Amor.

La confraria i la banda han estat ja assajant les darreres setmanes i participaran també divendres 15 d'abril en la Processó del Sant Enterrament de Tarragona, que també es recupera enguany per la Part Alta de la ciutat.

Per altra banda aquest Diumenge de Rams hi haurà missa i benedicció de palmes, palmons i llaurer a les 12h a l'església Sant Joan Baptista de la Plaça Prim, també del Barri del Port.