CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

23 de novembre del 2022

Nova acció reivindicativa aquest dissabte per reclamar un ús social a l'edifici de c.Santiyán

Aquest dissabte 26 de novembre a les 10.30h hi ha convocada i prevista una empaperada veïnal als murs de l'edifici del carrer Santiyán cantonada amb Pau del Protectorat i amb General Contreras, al Barri del Port.

Es tracta d'una nova acció reivindicativa i artística per part del col·lectiu La Xarxa de la Marina i el suport de l'AVV del Port, per reclamar novament un ús social, veïnal i col·lectiu per aquest edifici municipal en desús.

En aquest sentit, es preveu i s'anima al veïnat a dur papers de diaris i participar en una empaperada omplint l'espai de les portes, "representant la quantitat de notícies que esbomba l'ajuntament i que al final es queden en paraules buides i sense execució" assenyalen. Els papers s'enganxaran donant lloc a siluetes de persones simbolitzant la vida i activitat que es reclama per a l'edifici, al que ja es va dur a terme una altra acció similar anteriorment.

Tot i que el consistori va dur a terme tasques de neteja i va visitar l'edifici amb les entitats veïnals expressant intenció de dotar un ús social, fins i tot amb aprovació al plenari, no s'ha avançat més en aquesta direcció.