CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

23 de novembre del 2022

El Col·legi del Carme organitza aquest dijous tarda una cursa d'orientació pel Barri del Port oberta al veïnat


Aquest dijous el Col·legi El Carme, situat al carrer del Mar del Barri del Port de Tarragona, ha organitzat una cursa d'orientació per recaptar diners per la Marató de TV3.

Els alumnes de 4rt de la ESO han amagat pel barri diversos Codis QR, que els participants hauran de trobar seguint un mapa i encertar les preguntes que tracten sobre les malalties cardiovasculars.

Un total de 25 equips formats per alumnes, famílies, veïns i mestres ompliran els carrers del Barri del Port amb un objectiu comú: recaptar diners per la Marató. La cursa arrancarà a les 17h i acabarà dins del pati de l'escola on hi haurà situada una caixa  de la Marató, una caixa que batega, una caixa de solidaritat, on es podran fer les donacions.

En aquest sentit el centre i els alumnes animen i conviden al veïnat a participar i a formar part d'aquesta iniciativa solidària.

D'altra banda els alumnes de 3r i 4t d'ESO junt al professorat de l'escola col·laboren els dies 25 i 26 amb el Gran Recapte d'Aliments. En el cas del Barri del Port hi estaran divendres i dissabte a la tarda al supermercat Spar del carrer Reial.