CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

13 de novembre del 2022

Condemnat a 12 anys de presó per una violació al Barri del Port al 2020

Un home ha estat condemnat a dotze anys de presó per haver violat a una dona al Barri del Port a plena llum del dia al 2020.

Els fets van tenir lloc a les 8'20h del 29 d'agost de fa dos anys quan una dona estava netejant un portal del barri i l'home de nacionalitat espanyola, va accedir i dins l'ascensor la va amenaçar apropant-li al coll una gran navalla obligant-la a dur a terme pràctiques sexuals que després van continuar en una passadís que donava al quarto de comptadors.

L'ara condemnat va ser localitzat a dos quarts de dotze del matí del mateix dia al carrer Sant Miquel. Vestia la mateixa roba i portava la navalla.

L'acusat té diagnosticat un trastorn inespecífic de la personalitat i trastorn per consum de substàncies. Va donar positiu en cànnabis, cocaïna i etanol en orina, no podent determinar-se ni la quantitat consumida ni el moment del consum.

De tot plegat informa aquest dissabte el Diari de Tarragona. El rotatiu assenyala també que l'individu tenia antecedents i és la seva segona condemna en un període inferior a quatre mesos per una violació. Anteriorment, la pena imposada per l'Audiència Provincial va ser també de 12 anys de presó.

Segons el Diari, la Secció Segona de l'Audiència Provincial de Tarragona, a més dels dotze anys de presó –ha apreciat l'atenuant de greu addicció a les substàncies estupefaents–, ha imposat cinc de llibertat vigilada i que durant 13 no es pugui acostar a menys de 200 metres de la víctima. I fixa en 20.000 euros la indemnització a pagar.