CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

30 de novembre del 2022

Detingut a la Plaça dels Infants el pressumpte autor del gran nombre d'incendis a contenidors de Tarragona

Contenidor incendiat el passat mes d'octubre
al carrer del Mar. Foto: Blog Barri del Port

La Guàrdia Urbana de Tarragona va detenir dissabte passat el presumpte autor de la llarga llista d'incendis en contenidors de la ciutat. Va ser a la Plaça dels Infants, del Barri del Port, a les dues de la matinada, després que l'individu hagués incendiat, suposadament, vuit contenidors en una sola nit.

Així ho informava aquest dimarts el Diari de Tarragona on s'assenyalava que la policia es va fer amb ell gràcies a la descripció d'un testimoni i a una càmera de vigilància que hi havia a l'interior d'un portal. La Guàrdia Urbana sospita que el jove –del qual no es coneixen més detalls– hauria estat el responsable dels contenidors cremats en l'últim mes.

Segons el rotatiu, la policia portava darrere d'ell molt temps, i fins i tot s'havia dissenyat un dispositiu especial per a detenir-lo in fraganti. Des de guàrdies de paisà en places i carrers on havien contenidors, fins a identificacions de grups de joves, passant pel visionat de les càmeres de videovigilància, fins que finalment, aquest cap de setmana va poder ser detingut la mateixa nit en que havia perpetrar la crema de 8 contenidors de la ciutat. 

El Diari informa també que des de principis d'any i fins ara, l'Ajuntament de Tarragona s'ha gastat 200.000 euros per a fer front als contenidors cremats i a la reparació d'uns altres que no van quedar tan afectats. Cal recordar que reposar un d'aquests recipients costa al voltant de 2.500 euros.