CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

16 d’abril del 2023

Famílies, infants i bon temps omplen d'èxit la 6a edició de 'El Tastet de Sant Jordi' de Tecletes a Plaça dels Carros

Un instant de l'acte. Foto: Blog Barri del Port

Aquest diumenge 16 d'abril la Plaça dels Carros al Barri del Port s'ha omplert d'11h a 14h d'infants i famílies que han gaudir del bon temps, la lectura i les activitats de la 6a edició de 'El Tastet de Sant Jordi' de l'Associació Tecletes que compta amb el suport del Blog del Barri del Port - Barri del Port TV, entre altres.

Aquesta tradicional prèvia de la festivitat de Sant Jordi per apropar la lectura per als més petits, ha comptat, entre altres, amb l’editorial Piscina un petit oceà que ha presentat els seus dos nous llibres: ‘Rima‘ i ‘David‘, amb els seus autors i il·lustradors.

Algunes de les activitats. Foto: Blog Barri del Port

També la creativitat d’Amadeu Anguera i el seu taller artístic, poesia amb Núria Freixa, que presentarà el seu llibre ‘Xiclet‘, i la presentació del llibre la ‘Nena d’Ivori‘, un llibre de Rat Cebrián i Toni Solé Bru, amb il·lustracions d’Armand.

La plaça també ha comptat amb un racó de poesia, espai de disfresses, bookcrosing, tallers, vermut… entre altres propostes i activitats.

El proper 23 d'abril durant la celebració de Sant Jordi a la Rambla Nova, Tecletes comptarà amb “Rambla Avall”, un espai de lectura tranquil·la al tram Font Centenari- Monument Castellers. Aquesta nova activitat vol ser un punt de trobada on les famílies es puguin protegir de les aglomeracions de la Rambla Nova i trobar un espai tranquil on els nens puguin seure i llegir els contes que acaben de comprar.

Podeu veure les fotos -aquí- i el vídeo de Barri del Port TV a continuació: