CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

8 d’abril del 2023

Un incendi al carrer Sant Miquel obliga a confinar als veïns a causa del fum

Un instant de la intervenció dels bombers. Foto: Carles Vallverdú


Nova actuació dels bombers aquest dissabte al Barri del Port, aquest cop per un incendi real, després de l'ensurt pel fum d'una barcaboca aquest divendres al carrer Lleó (veure).

Cap a les 12.18h s'ha rebut l'avís per un incendi al carrer Sant Miquel,20 pel qual s'hi han desplaçat 5 dotacions. Segons ha pogut conèixer el Blog del Barri del Port, el foc s'hauria originat per un aire condicionat exterior a un habitatge del 3r pis i s'ha propagat a una habitació on ha cremat un matalàs provocant molt de fum a l'habitatge i tot l'edifici. Per aquest motiu s'ha donat ordre de confinament als veïns i que hi col·loquessin tovalloles humides a les portes, a més de tancar portes i finestres.

Un instant de la intervenció dels bombers. Foto: Carles Vallverdú


Alguns dels veïns assenyalen que la veïna de l'habitatge afectat és una dona gran i que per sort la resta de portes estaven tancades. Aquells veïns que estaven fora de casa han hagut d'esperar per poder accedir i els que hi estaven dins s'han confinat seguint les instruccions dels bombers. Finalment, el foc s'ha donat per extingit gairebé una hora més tard sense lamentar ferits