CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

9 d’abril del 2023

Les Tecletes celebren la 6a edició de 'El tastet de Sant Jordi' diumenge 16 d'abril a la Plaça dels Carros

Imatge d'arxiu d'una edició anterior. Foto: Blog Barri del Port

El proper diumenge 16 d'abril la Plaça dels Carros al Barri del Port acollirà la 6a edició de 'El Tastet de Sant Jordi' de l'Associació Tecletes.

La present edició d'aquest acte dirigit als infants i les families com una prèvia de la festivitat i apropament a la lectura per als més petits, comptarà amb l’editorial Piscina un petit oceà que presentarà els seus dos nous llibres: ‘Rima‘ i ‘David‘, amb els seus autors i il·lustradors.

També la creativitat d’Amadeu Anguera i el seu taller artístic, poesia amb Núria Freixa, que presentarà el seu llibre ‘Xiclet‘, i la presentació del llibre la ‘Nena d’Ivori‘, un llibre de Rat Cebrián i Toni Solé Bru, amb il·lustracions d’Armand.

El diumenge 16 d’abril d’11 a 14h també hi haurà racó de poesia, espai de disfresses, bookcrosing, tallers, vermut… i moltes sorpreses més!

D'altra banda Tecletes comptarà amb “Rambla Avall”, un espai de lectura tranquil·la a la Rambla Nova (Font Centenari- Monument Castellers) el 23 d'abril. Aquesta nova activitat vol ser un punt de trobada on les famílies es puguin protegir de les aglomeracions de la Rambla Nova i trobar un espai tranquil on els nens puguin seure i llegir els contes que acaben de comprar.