CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

7 d’abril del 2023

Una barbacoa origina un gran desplegament policial i de bombers al carrer Lleó del Barri del Port

Desplegament aquesta tarda. Foto: cedida

Tres dotacions de bombers i diversos vehicles de la Guàrdia Urbana s'han desplegat aquest divendres sant al carrer Lleó, entre Misericòrdia i Rebolledo, a tocar de les 18h alertats per una gran fumarada que resultava provenir d'un terrat baix on una vintena de persones celebraven una barbacoa amb música salsa.

Algun vianant hauria fet la trucada donat que el veïnat indica/lamenta estar acostumat a les celebracions i l'alta música d'aquests veïns qui es mostraven sorpresos i bromejaven en veure arribar els efectius a l'hora que seguien atentent la seva parillada, com es pot veure al vídeo cedit.

Un dels agents ha accedit a la terrasa on s'hi feia la barbacoa per revisar i obrir les diligències oportunes. La normativa municipal assenyala que "no es permet encendre fogueres, brasers o fogons o fer foc tant a la via pública com a les portes, balcons i finestres, llevat d’autorització municipal". Cal recordar també que en aquestes dates hi ha prohibicions i restriccions per perill d'incendis arreu del territori. Finalment el desplegament ha resultat inversemblant i motiu de riure entre el veïnat a balcons i finestres donada la situació.