CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

4 d’abril del 2023

Un home perd l'orella en una baralla amb arma blanca al carrer Apodaca

Imatge d'arxiu d'una intervenció policial al c.Apodaca


Segons informa Elcaso, els Mossos d'Esquadra investiguen un nou incident amb arma blanca a Tarragona. 

Aquest s'hauria produït al Barri del Port aquesta matinada. Segons el digital, quan passaven pocs minuts de les cinc, dos homes magrebins, s'han barallat al carrer Apodaca i un dels ferits ha acabat amb l'orella tallada i una ganivetada a la zona del tòrax. Encara no està clar què ha motivat l’enfrontament de matinada, si bé la policia sospita que és un conflicte relacionat amb el món criminal. 

La víctima ha estat traslladada a l’hospital de Joan XXIII de Tarragona, on es recupera de les ferides i, ara mateix, no es pateix per la seva vida. Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per aclarir els fets i estan a l’espera de les denúncies dels dos implicats, ja que en el moment dels fets, tots dos han donat versions contradictòries. Els dos tenen antecedents i no han volgut col·laborar amb la policia en un primer moment de la investigació. No consten detinguts. 

La Unitat d’Investigació (UI) de la comissaria de Tarragona seguirà amb les diligències pocs dies esprés d'un altre aldarull al Port Esportiu on dissabte a la nit una altra baralla va deixar un home apunyalat greument i l'agressor detingut en ser interceptat a la Plaça dels Carros.

Per casos com aquest l'AVV del Port segueix reclamant major presència policial a peu de carrer lamentant que fets puntuals com aquest estigmatitzen i creen alarma al barri i sobre la seva imatge i realitat.