CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

22 de maig del 2023

La Plataforma d'Afectats per les inundacions als Barris Marítims es presenta oficialment aquest dijous tarda

La Plataforma d'Afectats per les inundacions als Barris Marítims, que treballava recollint signatures per tal de constituir-se formalment (veure), farà aquest dijous tarda la seva presentació oficial a les 18.30h a la cruïlla entre el carrer Smith i Castaños, un dels punts de major afectació  dels aiguats.

Es tracta d'un dels problemes històrics del Barri del Port i els reclams constants per trobar solucions i canvis en el col·lector i clavegueram han portat a una bona part de veïns afectats a constituir-se per reclamar més fets i menys paraules, exposen al cartell informatiu. De fet, un dels membres va intervenir al Debat Electoral organitzat per l'AVV del Port i el Blog del Barri del Port recentment, per conéixer les intencions dels diversos partits que hi van participar (veure).

Recentment l'Ajuntament de Tarragona aprovaba un nou modificatiu de crèdit en plenari per, entre altres, obrir una línia d'ajuts per valor de 44.200 euroa dirigits a veïns, entitats i comerços del Barri del Port i el Serrallo, per a la instal·lació de barreres de protecció per fer front a les inundacions provocades per forts aiguats a la Part Baixa.

Aquest mateix dimecres el veïnat tindrà nova oportunitat de tractar aquest tema i d'altres com la neteja amb el conseller responsable, Jordi Fortuny, en una trobada veïnal programada a les 19h al magatzem del carrer Sant Miquel,19 (veure)