CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

14 de maig del 2023

Nova crema de contenidors al Barri del Port amb ''rerefons polític'' segons el conseller Xavi Puig

Nova crema de contenidor aquest dissabte a la tarda. Foto: cedida

Aquest dissabte a la tarda durant el transcurs del Debat Electoral del Barri del Port es produia un nou episdi de crema de contenidors al carrer Barcelona, un fet que es va comentar enmig de la trobada amb els partits polítics i que es va abordar donada la reiteració darrerament d'aquests fets. 

En aquest sentit el nº3 d'ERC Tarragona, Xavi Puig, i actual conseller de Territori i Mobilitat va assenyalar tenir hipòtesis que el porten a pensar en un rerefons polític darrere d'aquestes accions. 

I es que cal recordar la polèmica actual amb la renovació del contracte de la brossa i les intencions de vaga que els treballadors de l'empresa de neteja es van plantejar en diverses ocasions i que se'ls va acusar fins i tot de ser afins al candidat socialista Rubén Viñuales.

Per la seva banda Montse Adán, nº2 del PSC es mostrava sorpresa per aquest argument assenyalant que malauradament aquest tipus d'accions venen de lluny.

Un instant del foc d'aquest dissabte.
Foto: cedida

El passat 24 d'abril es van cremar fins a 3 contenidors en una mateixa nit, al carrer Rebolledo, Reial i Plaça dels Infants i dies anteriors també al carrer del Mar i carrer Rebolledo al Barri del Port, a més d'altres punts de la ciutat. 

Aquesta mateixa tarda s'ha cremat un altre contenidor al carrer del Mar. Aquestes accions suposen un cost d'entorn a 2.500 euros per recipient.